Noen hypnoterapeuter har gjennomgått avansert opplæring og er sertifisert i 5-PATH ® Hypnoterapi. Disse fagfolkene er blant de mest avanserte hypnoterapeuter som du kan arbeide sammen med. Opplæring og sertifisering i 5-PATH ® Hypnoterapi lar hypnoterapeuten gå langt utover hva de fleste hypnoterapeuter kan gjøre i en sesjon. Her er en rask oversikt over hvordan disse topptrente hypnoterapifagfolkene skiller seg fra alle de andre:

  • Du vil motta en omfattende “pre-talk” der du vil lære om hypnoterapi.
  • Du vil samhandle med din hypnoterapeut under “pre- intervju” hvor hypnoterapeuten vil finne ut hva som er dine mål, og hvordan vi best kan hjelpe deg å nå disse målene ved hjelp av hypnoterapi og selvhypnose.
  • Din hypnoterapeut vil bruke moderne hypnotiske induksjoner (ingen svingende klokker eller blinkende briller brukes). Disse moderne induksjonene er raske og effektive og gir muligheten til å tilbringe mer tid sammen med deg for å hjelpe deg å oppnå dine mål.
  • Din hypnoterapeut vil sikre at du kommer inn i akkurat det riktige nivået av transe for den type arbeid dere skal gjøre sammen. Dette vil bli gjort med skjult og åpen testing. Den hemmelige testing er gjort av hypnoterapeuten slik at han eller hun skal vil vite at du er i transe, du vil sannsynligvis ikke merke at denne testingen blir utført. Når det er gjort vil han eller hun gjøre åpen testing for å gi deg noen objektive bevis for at du har vært i transe.
  • Din hypnoterapeut vil tilpasse hver sesjon for deg. 5-PATH ® hypnoterapeuter vet hvordan de skal tilpasse de riktige induksjoner, fordypningsteknikker, suggesjoner og andre teknikker til hver klient for maksimale resultater.
  • Din hypnoterapeut bruker 5-PATH ® Hypnoterapisystem. Ditt arbeid med ham eller henne vil ikke være en av disse “one-shot” avtalene. Du vil arbeide sammen som i et team mens du går gjennom prosessen, nøytraliserer noen gamle begrensende overbevisninnger, følelser eller vaner som har forårsaket at du ikke har vært så vellykket som du ønsker å være med de problemene som du ønsker å arbeide med.
  • Din hypnoterapeut vil jobbe utover det å bare å foreslå endringer og visualiseringsteknikker som bare bringer begrensede resultater. Din 5-PATH ® hypnoterapeut har blitt opplært til å finne den egentlige årsaken til problemet og eliminere den, og deretter gi deg suggesjoner til suksess. Dette gjør at våre kunder blir svært vellykkede og opplever langvarige og permanente resultater.
  • Din 5-PATH ® hypnoterapeut er til og med i stand til å håndtere problemer som du kanskje ikke har tenkt på, men som kan være årsaken til problemet som indre konflikter. For eksempel, de fleste som ønsker å gjøre positive forandringer i livet er også litt splitta i forholdt til det å gjøre forandringer, som røykeren som ønsker å slutte, men er redd at han eller hun vil savne sigarettevanen eller gå opp i vekt.
  • Din 5-PATH ® hypnoterapeut vil ta deg gjennom hver fase av prosessen, tilpasse hver fase for dine behov, og sørge for at din opplevelse blir helt profesjonell, konfidensiell og effektiv.

Vi håper at denne tilleggsinformasjonen om 5-PATH ® Hypnoterapi har vært nyttig for deg. Når du arbeider med en 5-PATH ® sertifisert hypnoterapeut arbeider du med en av de best trente hypnoterapifagfolk i verden.

For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre noen viktige endringer i livet ditt, som starter akkurat nå, ring oss på 917 43 510 eller send oss mail på okh@tftcoachinghypnose.no og vi vil med glede svare deg på dine spørsmål

____________________________________________________________________________________

 Hypnose – Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland