Vi vet at det ubevisste sinnet kommuniserer til oss via symboler, og det kommuniserer også til oss ved hjelp følelser. Noen ganger får vi kanskje vondt i hodet, andre ganger kan en oppleve uro i mage eller bryst, eller kanskje brusing i bena.

Hvis varsellyset i bilen skulle plutselig begynne å lyse mens vi var ute å kjørte søndagstur i det fine været, ville de fleste av oss oppleve en grad av ubehag, spesielt om vi ikke skulle forstå hva lyset betyr og hva bilen trenger. Det skulle sikkert føles bedre om vi stoppet for å kjøpe oss en is, eller en pølse, og for noen ville røyk og kaffi være fint.

Også det å dekke over lyspæren med noe slik at vi slapp å se den, skulle være bedre enn å kjenne på ubehaget over å se dette lyset. Til og med å ta ut og fjerne lyspæren , eller til og med lukke øyene ville oppleves bra for mange, for å slippe å se lyset. Alt for å ta bort oppmerksomheten vår fra lyset.

Best av alt ville det vært om vi kunne finne ut hva lyset betyr, og hva bilen ønsker og prøver å si oss. Hvis vi visste at den trenger olje, ville vi fylle på, og lyset skulle forsvinne. Vi ville da bli fornøyd med vår egen handling og oppleve en form for mestring. Får ikke bilen det den trenger, vil den kunne få ekstra slitasje og i værste fall bli ødelagt, motoren kan til og med skjære seg om den ikke får olje.

Heldigvis er det ingen av oss som vil at noe slikt skal skje med vår egen bil!

For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre noen viktige endringer i livet ditt, som starter akkurat nå, ring oss på 917 43 510 eller send oss mail på okh@tftcoachinghypnose.no og vi vil med glede svare deg på dine spørsmål

____________________________________________________________________________________

 Hypnose – Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland