Hurtig Lindring ved å Gå Til Roten av Problemet.
Problemet Er Som Et Frø i Hagen Din!

Legg merke til tegningen av ugresset til venstre. Forestill deg et øyeblikk, at sinnet ditt er som hagen foran ditt hjem. Til og med de mest velholdte hagene, hvis du ser nøye etter, vil ha et par ugress. Ugress er ganske interessante fordi de er så utholdende. Du sjønner, de fleste hagene er bygget opp med godt grønt gress, busker og blomster (de gode tingene om deg selv).

Gresset har gode røtter, men ugresset sine røtter går så mye dypere. Det er grunnen til at hvis du forsøker å fjerne det ved å klippe eller rive det bort, og du ikke får med alle røttene, er det mest sannsynlig at det vil komme tilbake, og noen ganger vil det bli mer ugress (symptomer fra problemet) enn da du startet.

Ta dette eksempelet litt videre, kan du se bildet av ugresset og dele det opp i tre ulike områder: først er der områder der røttene er, jord, som tilsvarer det underbevisste, det andre området, hvor gresset er, tilsvarer det bevisste sinnet, den delen some er lett å se, og til slutt, den delen som stikker opp i luften foran deg som også alle andre kan se, ugresset, den delen av deg selv som vi ikke liker.

Den delen vi ikke liker kan være en uvane som for eksempel bite negler, eller noe mer alvorlig som røyking, en fobi, eller til og med en sykdom som magesår.

Noen behandlinger håndterer bare adferd eller ytre sypmtomer, og det vil være som å klippe eller rive bort ugresset, og det er sannsynlig at det kommer tilbake. På kort sikt kan du føle deg bedre, som å gå på diett, du går ned i vekt, og så kommer vekten tilbake, fordi den virkelige årsaken til overvekt aldri ble eliminert! Så da føler du deg frustrert, og kan til og med legge på deg enda mer (mer ugress!).

Hypnoterapi som gjøres skikkelig vil fjerne problemet ved roten, ved å hjelpe kunden til å se eller oppleve situasjonen, tanken eller idéen, som startet problemet annerledes. Dersom roten er fjernet, så vil problemet opphøre å eksistere!

Problemet Utviklet Som En Stabel Av Murstein

Legg merke til stabelen med murstein som er stablet opp ned. Hvordan problemet utviklet seg, til hva det er i dag, er på en måte lik denne stabelen med murstein. Steinen i bunnen er som den første situasjonen i livet ditt (vanligvis glemt) som startet det hele.

Det er en situasjon, tanke eller idé som skjedde i fortiden din, ble som et “frø” i eksempelet med ugresset over. I seg selv, utgjør det kanskje ikke så mye, men gitt de ”riktige” omstendigheter og nok forsterkning i påfølgende dager, måneder og år (neste tre lagene med murstein), og det kan utvikle seg til virkelig plagsommer symptomer (øverste lag med murstein). Hver murstein i det , o.ln. (som den delen av ugresset som stikker opp i luften).

Hypnoterapi gjort skikkelig, fjerner den nederste steinen (kraften i den innledende hendelsen) som holder oppe resten av stabelen med murstein. Hvis den nederste steinen fjernes, vil hele stabelen knuses og falle sammen, symptomer, problemer og alt!
(Murstein eksempel, Stephen Parkhill’s, Answer Cancer.)

____________________________________________________________________________________

 Hypnose – Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland