Gjenoppdag din Naturlige Livsglede – få bedre flyt i livet

Lørdag 10 mars og  søndag 11 mars fra kl. 10:00 – 16:00

Dette er en innsiktbasert workshop. I løpet av helgen skal vi se nærmere på hvordan kan vi som mennesker:
* forstå oss selv og andre bedre.
* leve enklere et naturlig fruktbart liv uten kav og stress.
* slippe å jakte etter lykken og allikevel oppleve at den er der.
* bli mer naturlig glad og tilfreds i kontakt med egen indre kraft.
* oppdage at vi er god nok og at det vi har jaktet etter hele livet har vi allerede i oss.
* se hvor følelsene våre kommer fra og hva som skaper våre opplevelse.

Vår innebygde harmoni og superpotensiale:

Vi er alle født med en innebygd mental helse. Tar vi en liten titt på et nyfødt barn, så ser vi sannheten. Et barn som ligger der og kryper, lurer ikke på om det noen gang skal klare å gå, selvfølgelig klarer jeg det. Noen sier at selvtillit kommer med alder, kunnskap og livserfaring. Men ser en på et lite barn så er denne selvtilliten på sitt høyeste allerede fra fødselen. Etterhvert som vi blir eldre ser det ut som vi glemmer hvem vi er…vi får midre og mindre tro på oss selv, og har mer vanskelighet i å prøve nye ting, være på oppdagelsesreise som livet var i starten. Sannheten er at vi under alt det vi tror vi er og hva som er mulig for oss gjør at den vi er blir overskygget av våre tanker om hva som er mulig.
 
Vi er alle fulladet med superpotensiale, inspirasjon, nysgjerrighet, glede, lykke harmoni, velvære, indre visdom og problemløsning. Det er bare vår missforståelse om hvordan vi fungerer som gjør at vi har vanskeligheter med å få tilgang til dette.
Vi alle mennesker gjør så godt vi kan ut fra den forståelsen som vi har. Kan vi få en bedre forståelse på hvordan vi psykologisk fungerer, kan vi også gjør det helt naturlig bedre. Vi får da også mer tilgang til indre ro og klarhet.
 
Å lære om vår sanne natur og hvordan sinnet vårt fungerer, åpner opp for at vi er mer klar over denne kapasiteten som er menneskets natur. Det betyr ikke at vi ikke vil oppleve virkelige utfordringer, men at vi mye enklere får tilgang til våre ressurser og superpotensiale til å løse og takle de utfordringer vi møter.
Det er dette vi skal i denne workshop forstå og gjennoppdage.
 

Om kursleder og 3P facilitator Øyvind K Holter:

Øyvind har jobbet i 9 år som coach og terapeut for å hjelpe mennesker til å gjøre viktige livsendringer. Verktøyene som har vært benyttet har vært Tankefelterapi, Emotinal Freedom Technique, NLP Coaching, og flere forskjellige Hypnose tilnærminger.
Etter oppdagelsen av de 3 prinsippet tidlig i 2017, fikk han en kraftig innsikt, og etter det har ikke livet vært det samme. Med ny forståelse om hvordan vi mennesker egentlig fungerer, hva som skaper våre opplevelser, følelser, tanker og utfordringer, ble plutselig alle disse verktøyene og metodene overflødige. Det fantes en helt annen sannhet, og det er denne sannheten som nå gjør at hans resultater i å hjelpe andre mennesker virkelig har endret seg totalt. Og det er denne forståelsen som nå blir delt og formidlet til andre. Det er selve forståelsen og oppklaring av hva vi før har missforstått, som skaper endring. Endring gjør at vi ser mer hvem vi er og hvordan vi fungerer. Når dette blir tydeligere, oppnår en å kunne leve mer ut fra vårt eget sanne potensiale. Vårt eget superpotensiale – vårt eget gull
 
Pris: Introduksjonspris kun NOK 1990.- (ordinær 2490,-)for begge dager.
Det blir servert kaffi, te og frukt og nøtter. (lønsj tar en med selv, eller kan kjøpes minutter unna)

OBS! Begrenset antall plasser.

Meld deg på denne workshop ved å sende påmelding via skjemaet under.