iStock_000012054910Medium

__________________________________________________________________________________________

Hypnoterapi For Rask Terapeutisk Endring

__________________________________________________________________________________________

Eliminer Avhengighet, irrasjonell frykt, bedre humør, øke motivasjon, redusere påvirkning av missbruk og mer… Raskt Begynn å føl deg bedre og bli mer vellykket i livet. Hypnoterapi brukes som en terapeutisk verktøy som ofte sterkt øker frekvensen av helbredelse gjennom innsikt, ved raskt å fjerne psykologiske eller følelsesmessige barrierer for din suksess.

De fleste av oss vet om noen som har vært i terapi i måneder eller år. Dette er frustrerende for klienten og terapeuten.

En av hovedårsakene til at psykoterapi synes å kreve så lang varighet er, oftest, denne type samtaleterapi bruker ofte bare det bevisste nivå av sinnet. Materialet som må avdekkes, kan ligge i ubevisste delen av sinnet (hvor langtidsminne, vaner og følelser eksisterer). På grunn av dette, måneder eller år med psykoterapi, kan resultere til liten eller ingen forbedring overhodet.

Ved Hjelp av hypnoterapi, Kan innsikt og healing gjøres mye raskere, fordi i transe er sinnet mye roligere og det skapes et mentalt miljø der de vitale minnene og innsikten blir mer tilgjengelig for det terapeutiske arbeidet. Hypnoterapi hjelper en med å komme gjennom barrieren i bevisstheten og inn i ubevisstheten.

Hypnoterapi er en kort form for terapi. Resultatene oppleves vanligvis fra første eller andre økt. Terapi er vanligvis fullført etter bare fire til fem økter, men kan fortsettes så mange som seks eller syv for komplekse problemer, men dette er mindre vanlig.

For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre noen viktige endringer i livet ditt, som starter akkurat nå, ring oss på 917 43 510 eller send oss mail på okh@tftcoachinghypnose.no og vi vil med glede svare deg på dine spørsmål

____________________________________________________________________________________

 Hypnose – Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland