Røykfri med hypnose
Røykeslutt med Hypnoterapi

Hypnoterapi mot røyking

Hypnoterapi er den mest effektive metoden som kan benyttes hvis du ønsker å bli røykfri. I England anerkjenner “the British Medical Association” hypnoterapi som den mest effektive behandlingen mot røykeslutt. Og programmet jeg benytter er spesialisert for røykeslutt.

Ved å arbeide med den delen av ditt sinn som får deg til å røyke, mot din vilje og bedre vitende, fjernes den motstand som ligger i ditt ubevisste sinn. Du blir heller ikke irritabel, frustrert eller finner løsninger i kjøleskapet som resultat av “krigen” mellom ditt bevisste og ubevisste sinn.

Les mer om hypnoterapi her på NRK Rogaland

Viljestyrke, Hvorfor det kan være så vanskelig

Føler du at du mangler viljestyrke, eller har du mislykkede forsøk bak deg?
Har du mistet troen på at du kan klare å vinne over røyken?

Når endringer av vaner og mønster skal gjøres antar mange det dette kun kan gjøres med ren viljestyrke, ”Jeg har ikke sterk nok vilje til å klare dette”, ”Hadde jeg bare hatt større viljestyrke ville jeg klart det”. Viljestyrken kontrolleres med det bevisste sinn, mens derimot uvaner, gamle mønster og reaksjoner styres av det ubevisste sinnet.

Det ubevisste sinnet er ofte mye mye sterkere enn det bevisste sinnet, og det er selve årsaken til at en fortsetter å røyke, gå opp i vekt, fobi, negative tanker, dårlig selvtillit osv.. til tross for et stort ønsket om endring. Det er også årsaken til at viljestyrke ofte blir feil verktøy å bruke for å fjerne uvaner.

RøykfrihetRøykfri – på 2 uker

Er du motivert for å slutte å røyke men er redd for å mislykkes, tror at du mangler viljestyrke og ikke ønsker å oppleve sug, sinne, frustrasjon eller legge på deg er dette kanskje det rette valget for deg.
Når du ikke lenger har lyst på røyk, har du heller ikke behov for å erstatte røyken med noe annet, f.eks. mat. Når du er blitt røykfri får du bedre pust og mer energi. Dette gjør at all aktivitet føles enklere og mer behagelig for deg. Og når din aktivitet øker, øker også din forbrenning. Og når din forbrenning øker, går du ned i vekt.

Programmet inneholder:

  • 3 behandlinger totalt 4,5 timer med personlig tilrettelegging og hypnoterapi.
  • Opplæring i enkle teknikker for å fjerne ubehag
  • Bok med cd

For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre noen viktige endringer i livet ditt, som starter akkurat ta kontakt!

____________________________________________________________________________________

 Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland