Hjelp til Røykfri Bedrift – Kurs for bedrift til røykeslutt

Flere og flere bedrifter innfører begrepet Røykfri Bedrift.  Dette lar seg mange steder ikke gjennomføre i praksis, men likevel reflekterer det en holdning bedriften kan flagge og være stolt av – og der ledelse og medarbeidere gjerne er enige om målet.

Hvorfor ikke bli røykfri sammen med kolleger? Det er motiverende og kan skape enda bedre resultater (hypnoterapi er den mest effektive behandlings-formen ved røykeslutt). Interne tilbud om hjelp til røykeslutt gir dessuten meget positive signaler om at ledelsen bryr seg og verner om de ansatte.

Her kan du lese mer om hva røyking koster norske bedrifter

Erfaringer fra bedrifter som har innført Røykfri Bedrift viser at effekten er meget god. Det skaper et bedre arbeidsmiljø, samtidig som det har lønnsomme effekter for bedriften – mindre sykefravær, bedre prestasjoner, konsentrasjon, produktivitet osv. Erfaringene viser også at slike tiltak har god effekt på arbeidsmiljøet, både når det gjelder det sosiale, trivsel og ikke minst helse.

Her kan du lese mer om Hypnoterapi på NRK Rogaland

Hvordan røykeslutt gjennomføres:

Røykfri Bedrift kan enten gjennomføres on site, dvs. i bedriftens egne lokaler, eller hos TFT Coaching & Hypnose sine lokaler, og går over 3 sesjoner à 1,5 time.

Sesjon 1: Den første sesjonen er den eneste hvor alle deltakerne er tilstede samtidig. Denne timen er MEGET viktig, og gir grunnlaget for resten av behandlingen. Deltakerne får i løpet av denne timen nyttig informasjon om hvordan det ubevisste sinnet virker. Dette er en viktig faktor for å lykkes. Det er som kjent det ubevisste sinnet som får røykere til å fortsette å røyke, til tross for at de selv ønsker å være røykfri. Når man er klar over hvordan det ubevisste sinnet kan påvirkes, er det lettere å gjøre de riktige tingene for å nå sine mål (gjelder alle områder av livet). Videre blir det gitt nyttig og motiverende informasjon i løpet av denne timen. Man får også utlevert en bok som forklarer i detalj en del meget nyttige ting omkring prosessen med å bli røykfri.

Sesjon 2 og 3. Her er deltakerne alene med terapeuten. Det lages en personlig profil for hver enkelt deltaker. På sesjon 2 og 3 benyttes hypnoterapi. Og det er på den siste timen at deltakerne kutter røyken og blir røykfri.

Ta kontakt på tlf eller via mail for et tilbud uten binding. Så får du vite mer om hvordan din bedrift reduserer antall røykere, med alle de direkte og indirekte positive ringvirkningene dette har.

____________________________________________________________________________________

 Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland