1 av 3 nordmenn har søvnproblemer. Er du en av dem?

En rekke nordiske undersøkelser viser at det stadig er flere nordmenn som sliter med søvnproblemer. I Sverige snakkes det om den nye folkesykdommen.

Søvnforsker Bjørn Bjorvatn ved Universitetet i Bergen ser det samme i Norge.

– Det har blitt gjort flere undersøkelser i Norge og andre vestlige land som viser at ca. hver tiende nordmann sliter med alvorlige og langvarige søvnproblemer, mens hver tredje person har problemer av og til.

For de med lettere søvnproblemer skyldes det som oftest kaffe, stress, snorking eller at man snur på døgnet. Det er som regel langt mer alvorlig for dem som sliter med dette hver eneste natt.

I TFT Coaching & Hypnose er vi rett og slett overrasket over at noen har problemer med å sove!

Søvnløshet er et av de enkleste forhold å behandle med hypnoterapi. Faktisk forårsaker hypnoterapi lett at mange sovner at det kan være en bekymring for hypnoterapeuten! Det er riktig. Hvis du er i denne behandlingen når du er sliten er det veldig sannsynlig at du vil sovne dersom visse tiltak ikke blir tatt for å holde deg våken.

Fyll ut kontaktskjemaet så hjelper jeg deg videre.

Sov gjennom hele natten med hypnoterapi

Kontakt meg så hjelper jeg deg videre


Om terapeuten

Jeg heter Øyvind Holter og er en sertifisert hypnoterapeut. Hypnoterapi er en kraftig behandlingsform hvor jeg henvender meg til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. Det er ofte i underbevisstheten problemer med å få til ønskede endringer ligger. Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt.

Har du noen spørsmål så ikke nøl med å kontakte meg