Vi gjør sannsynligvis mer vektreduksjon behandlinger enn noen annet, og det ser ut til at de fleste av disse klientene kommer fra henvisninger. Klienter kommer inn og sier “Gjør med meg hva du gjorde med mamma! (Eller pappa, bror, etc.)”

Grunnen til at de fleste mislykkes på vekttap er at tilnærmingen som de bruker er litt for enkle. Slanking alene vil ende i fiasko for folk flest. Hvordan du spiser og hvordan det påvirker kroppsvekten din avhenger av mange faktorer. For eksempel:

  • Humør og følelser
  • Vaner
  • Kvalitet på ditt kosthold
  • Følsomhet for ulike matvarer
  • Kunnskap om mat
  • Aktivitets nivå
  • Genetisk arveanlegg etc.

Behandlinger som ikke tar en del av disse faktorene i betraktning kommer bare til å ha begrenset suksess. Begrenset i enten antall kilo du går ned eller hvor lenge du beholder den nye vekten.

Hypnoterapi (gjort riktig) påvirker de ubevisste faktorene som ubevisst motstand, familiearv, humør / følelser, vaner og mosjonsnivå. Diettprogrammer er ikke stand til å gjøre dette alene. Til og med diettprogrammer som inneholder treningsprogrammer kommer ikke til å fungere for de fleste mennesker i det lange løp.

De fleste som kommer til oss har prøvd dietter og har mislyktes. De har prøvd treningsprogrammer også, og har mislyktes. Dette er både bra og dårlig. Det er dårlig fordi klienter kommer frustrerte til oss på grunn av tidligere feil. Den gode nyheten er at vi ikke trenger å opplyse dem om hvordan de bør spise og trene for å miste vekt. Alt vi trenger å gjøre er å fjerne den ubevisste programmeringen som står i veien for deres suksess.

Ved hjelp av hypnoterapi, spesielt vårt 5-PATH ®-system, kan vi fjerne den gamle programmeringen som forårsaker at du har dårlige spisevaner basert på følelser, og øke nivået på trening. Vi vil gjøre dette gjennom bruk av hypnoterapi og vi vil lære deg enkle teknikker, slik at du kan fortsette å forsterke  suksessen din resten av ditt liv, eller jobbe med nesten hva du vil forandrei fremtiden (dvs. selvtillit , selvtillit, motivasjon, stress, etc.).

I tillegg til å gjøre hypnoterapi vil du også få en del opplæring. En del av vårt program innebærer å lære våre klienter om det hemmelige språket til følelsene. Ja, det er riktig, følelser har et hemmeligt språk. Det er grunnen til at våre klienter havner i trøbbel, at de ikke vet hvordan en skal reagere på de forskjellige følelsene. I stedet for å reagere på følelser på en tilfredsstillende måte (og dermed redusere eller eliminere vanskelige følelsesmessige problemer) ender de opp med å spise og mate følelsen, og deretter blir følelsen enda verre!

For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre noen viktige endringer i livet ditt, som starter akkurat nå, ring oss på 917 43 510 eller send oss mail på okh@tftcoachinghypnose.no og vi vil med glede svare deg på dine spørsmål

____________________________________________________________________________________

 Hypnoterapi – Tankefeltteknikk – Tankefeltterapi – Emotional Freedom Techniques – TFT – EFT – NLP – Nevro Lingvistisk Programmering – Coach – Coaching – Terapi – Terapeut – Hypnoterapeut – Tankefeltterapeut – Bryne – Klepp – Kleppe – Sandnes – Stavanger – Rogaland